Op veler verzoek lanceert Your Talent Group binnenkort Studiegerelateerdebijbanen.nl! Jaarlijks bezoeken wij met onze Carrièrebus zo’n 65 keer alle hogescholen en universiteiten om studenten vrijblijvend van advies te dienen over hun carrièremogelijkheden. Vaak kregen wij van hen de vraag of wij ze konden adviseren over studiegerelateerde bijbanen en waar ze deze konden vinden. Niet alleen omdat ze op zoek waren naar leuk werk, maar vooral omdat ze hun opgedane theoretische kennis al graag tijdens hun studie in de praktijk wilden brengen en hun cv wilden opbouwen met relevante werkervaring. Binnenkort is het dan eindelijk zo ver! Om op de hoogte gehouden te worden van de livegang, relevant carrièrenieuws en nuttige sollicitatietips, nodigen we je graag uit om ons te volgen via Twitter en/ of Facebook!ONZE ANDERE ONLINE PLATFORMEN:

Wat studenten over ons zeggen

"Ik heb De Carrièrebus leren kennen op de Amsterdamse Carrière Dagen, waar ik mijn cv door hen heb laten checken. Toen hebben zij mij erg geholpen door actief mee te denken over wat voor werk ik nou eigenlijk zocht en wat ik vervolgens uit wilde stralen met mijn cv. Om deze reden heb ik hen afgelopen augustus benaderd met de vraag of zij mij verder konden helpen bij het vinden van een baan. Mijn wens: op korte termijn werk vinden dat aansluit op mijn interesse in Supply Chain Management en waarin ik meteen veel verantwoordelijkheid krijg. Middels een nieuw initiatief van De Carrièrebus ben ik uiteindelijk in contact gekomen met een logistieke startup, waar ik sinds afgelopen maandag met veel plezier werk."

Jochem Hoogesteijn (student Universiteit van Amsterdam)

Bent u werkgever? Klik dan hier

Wat anderen over ons zeggen

  • De Carrièrebus heeft mij niet alleen geholpen met het verbeteren van mijn cv, maar ook met het vinden van een studiegerelateerde bijbaan bij een leuke logistieke startup die goed bij mij past!

    Jochem HoogesteijnChairman Aureus Business Month Committee